Super facilitator (Scrum Master)

LocatieUtrecht
Meer over mij...
Contact: Sasja Gernandt
Telefoon: 015-2411848
Uren40
Relevante werkervaring2 - 5 jaar
Salarisindicatie3000-4000
DienstverbandPermanent
Duur van opdracht-
OpleidingsniveauWO, HBO
ReferentienummerSGP001064

Transformeer jij scrum teams binnen no time naar high performance teams? Is het creëren van betrokkenheid binnen het team jouw top kwaliteit? Reageer dan nu!

Organisatie

A little bit of Prowareness:
Prowareness is dé grootste communities van Agile Coaches in Nederland. Hier vind je de kweekvijver voor Scrum Masters die de ambitie hebben om door te groeien naar Agile Coach. Daarnaast is het een plek waar je fouten kunt maken, niemand dit erg vindt, je valt en weer opstaat. Hier geloven wij dat dit de manier is waarop je het meeste leert en je snel ontwikkelt. Dus kick jij ervan om uit je comfort zone te gaan en elke dag weer dingen te doen, waarvan je gister niet dacht dat je ze ging doen? Dan is Prowareness wellicht jouw volgende werkgever!

-> A day in the life of… 
Jouw dag start met de daily call met je Prowareness team, waarna je de daily scrum begeleidt van jouw team die jij momenteel bij de klant coacht. Na de lunch heb je een refinement sessie. Vervolgens ga je verder met 1-op-1tje met iemand uit het team om te bespreken hoe zijn persoonlijke doelen kunnen worden bereikt. Tot slot faciliteer jij een planningssessie met je team, waarin jullie bepalen wat er deze sprint opgeleverd gaat worden.

Taken

Jij wilt hier werken als…
- Jij het verschil wilt maken voor mensen, teams en organisaties.
- Jij betrokken wilt zijn bij Agile transformaties binnen de leukste & grootste organisaties in NL (o.a. Univé, KPN & Rabobank).
- Jij ergens wilt werken waar ondernemerschap en vernieuwing voorop staan.
- Jij wilt ontdekken wat jouw expertise gebied is en hoe je deze verder kunt ontwikkelen binnen Prowareness.

Eisen

Wij zoeken jou als…
- het coachen van mensen en teams je passie is,
- je daarnaast meer dan 1 jaar ervaring hebt met Scrum Master-schap
- jij een kei bent in het faciliteren van het Scrum proces,
- de successen van anderen jouw dezelfde energie geven als persoonlijke groei.

Arbeidsvoorwaarden

- Geld, tussen de 40K-55K per jaar.
Daarnaast onderscheiden wij ons als Prowareness door; onbeperkte vakantiedagen. Ja echt. Naast je wettelijk verplichte vakantiedagen, ben je vrij om zoveel vakantiedagen op te nemen als je wilt. Constante persoonlijke ontwikkeling, wat betekent dat je continu kijkt hoe jij verder kan groeien in zowel je functie, als binnen Prowareness en daarbuiten. En uiteraard een leaseauto, telefoon & laptop van de zaak.


Contact

Wil je graag meer weten over deze vacature. Neem dan vrijblijvend contact op met:

Recruiter: Sasja Gernandt
Telefoon: 015-2411848

Mijn naam is Sasja Gernandt en ik werk als recruiter bij Prowareness. Met mijn drive om hard te werken, in combinatie met mijn interesse in mensen, biedt Prowareness mij de uitdaging die ik nodig heb. Het vinden van geschikte kandidaten voor bedrijven geeft mij de energie die ik zoek in werk. Ben jij ook klaar om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen? Neem dan nu contact met mij op!

 

Solliciteer nu!