Agile Team Coach

LocatieUtrecht
Meer over mij...
Contact: Sasja Gernandt
Telefoon: 015-2411 848
Uren40, 38, 36, 34, 32
Relevante werkervaring2 - 5 jaar
Salarisindicatie70K-90K
DienstverbandPermanent
Duur van opdracht-
OpleidingsniveauWO, HBO
ReferentienummerSGP000830

Ben jij die gedreven agilist, met een passie voor change en wil jij werken met de beste Agile professionals van Nederland? Reageer dan nu!

Organisatie

Waar je komt te werken:
Prowareness is één van de grootste communities van Agile Coaches in Nederland. Hier vind je kennis, hands-on ervaring, maar vooral agilisten die graag persoonlijk willen groeien en op deze manier andere organisaties verder helpen. Dit is de reden dat persoonlijke groei voorop staat en jij en je team elkaar stimuleren en inspireren.


A day in the life of…
Jouw dag start met de daily call met je Prowareness team, waarna je de daily scrums begeleidt van de 4 teams die jij momenteel bij de klant coacht. Na de lunch heb je een refinement sessie. Vervolgens ga je verder met een PO-overleg, waarin de story map van de verschillende producten wordt aangescherpt. Tot slot ga je met een accountmanager op afspraak, waar jij als inhoudelijke expert de potentiële klant aan ons weet te binden.

Taken

Jij wilt hier werken als…

  • Jij het verschil wilt maken voor mensen, teams en organisaties,
  • Jij betrokken wilt zijn bij Agile transformaties binnen de leukste & grootste organisaties in NL (o.a. Achmea, KPN en Unit4),
  • Jij persoonlijk wilt groeien in ondernemerschap en daarmee meer verantwoordelijkheid draagt binnen Prowareness en haar klanten,
  • Jij wilt ontdekken wat jouw expertise gebied is en hoe je deze verder kunt ontwikkelen binnen Prowareness.

Eisen

Wij zoeken jou als…

  • het coachen van mensen en teams je passie is,
  • je daarnaast ervaring hebt met Agile project- & portfoliomanagement,
  • jij een kei bent in het positioneren van Product Ownership,

  • het inrichten van processen & practices voor Backlog/Stakeholder management je tweede natuur is.

Arbeidsvoorwaarden

- Geld, tussen de 70K-90K per jaar.
Daarnaast onderscheiden wij ons als Prowareness door; onbeperkte vakantiedagen. Ja echt. Naast je wettelijk verplichte vakantiedagen, ben je vrij om zoveel vakantiedagen op te nemen als je wilt. Constante persoonlijke ontwikkeling, wat betekent dat je continu kijkt hoe jij verder kan groeien in zowel je functie, als binnen Prowareness en daarbuiten. Een vrij te besteden trainingsbudget, waarmee je zoveel mogelijk kennis kan op doen binnen de Agile wereld. En uiteraard een leaseauto, telefoon & laptop van de zaak.


Contact

Wil je graag meer weten over deze vacature. Neem dan vrijblijvend contact op met:

Recruiter: Sasja Gernandt
Telefoon: 015-2411 848

Mijn naam is Sasja Gernandt en ik werk als recruiter bij Prowareness. Met mijn drive om hard te werken, in combinatie met mijn interesse in mensen, biedt Prowareness mij de uitdaging die ik nodig heb. Het vinden van geschikte kandidaten voor bedrijven geeft mij de energie die ik zoek in werk. Ben jij ook klaar om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen? Neem dan nu contact met mij op!

 

Solliciteer nu!