Agile Consultant

LocatieUtrecht
Meer over mij...
Contact: Sasja Gernandt
Telefoon: 015-2411 848
Uren40, 38, 36, 34, 32
Relevante werkervaring2 - 5 jaar
Salarisindicatie80K-100K
DienstverbandPermanent
Duur van opdracht-
OpleidingsniveauWO, HBO
ReferentienummerSGP000833

Wij zijn op zoek naar gedreven Management Consultants! Liggen jouw passie en ambitie bij strategische veranderingen teweeg brengen? Solliciteer dan nu!

Organisatie

Waar je komt te werken:
Prowareness is één van de grootste communities van Agile Coaches in Nederland. Hier vind je kennis, hands-on ervaring, maar vooral agilisten die graag persoonlijk willen groeien en op deze manier andere organisaties verder helpen. Dit is de reden dat persoonlijke groei voorop staat en jij en je team elkaar stimuleren en inspireren.

A day in the life off…
Jouw dag start met de daily call met je Prowareness team, waarna je het MT van je klant een workshop ‘Leidinggeven aan zelforganiserende teams geeft’. Na de lunch heb je een uurtje tijd voor jezelf, waarin je werkt aan de voorbereiding op je impact gesprek bij de klant. Vervolgens ga je met een accountmanager op afspraak, waarbij je als inhoudelijke expert de prospect inspireert en zo helpt nieuwe klanten aan ons te binden.

Taken

Jij wilt hier werken als…

  • Jij bezig wilt zijn met strategische veranderingen,
  • Jij betrokken wilt zijn bij Agile transformaties binnen de leukste & grootste organisaties in NL (o.a. Achmea, KPN en Unit4),
  • Jij opdrachtgevers en andere besluitvormers wilt begeleiden en coachen,
  • Jij opdrachten wilt verwerven bij bestaande en nieuwe klanten,
  • Jij management consultancy nog meer op de kaart wilt zetten binnen Prowareness.

Eisen

Wij zoeken jou als…

  • jij de Trusted Advisor bent van mensen in een boardroom,
  • jij samen met de klant een Agile transformatie voor de hele organisatie vorm kan geven,
  • jij persoonlijk wilt groeien in ondernemerschap en daarmee meer verantwoordelijkheid draagt binnen Prowareness en haar klanten.

Arbeidsvoorwaarden

- Geld, tussen de 80K-100K per jaar.
Daarnaast onderscheiden wij ons als Prowareness door; onbeperkte vakantiedagen. Ja echt. Naast je wettelijk verplichte vakantiedagen, ben je vrij om zoveel vakantiedagen op te nemen als je wilt. Constante persoonlijke ontwikkeling, wat betekent dat je continu kijkt hoe jij verder kan groeien in zowel je functie, als binnen Prowareness en daarbuiten. Een vrij te besteden trainingsbudget, waarmee je zoveel mogelijk kennis kan op doen binnen de Agile wereld. En uiteraard een leaseauto, telefoon & laptop van de zaak.


Contact

Wil je graag meer weten over deze vacature. Neem dan vrijblijvend contact op met:

Recruiter: Sasja Gernandt
Telefoon: 015-2411 848

Mijn naam is Sasja Gernandt en ik werk als recruiter bij Prowareness. Met mijn drive om hard te werken, in combinatie met mijn interesse in mensen, biedt Prowareness mij de uitdaging die ik nodig heb. Het vinden van geschikte kandidaten voor bedrijven geeft mij de energie die ik zoek in werk. Ben jij ook klaar om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen? Neem dan nu contact met mij op!

 

Solliciteer nu!