Agile Professional (Scrum Master)

LocatieUtrecht
Meer over mij...
Contact: Sasja Gernandt
Telefoon: 015-2411848
Uren40
Relevante werkervaring2 - 5 jaar
Salarisindicatie40.000-55.000
DienstverbandPermanent
Duur van opdracht-
OpleidingsniveauWO, HBO
ReferentienummerSGP001089

Wil jij een team coachen in de Agile way of working, maar ook het management en de stakeholders hierin meenemen? Klik dan even door!

Organisatie

Jouw nieuwe thuis;
Prowareness is de meest Agile organisatie die Nederland rijk is. Dit houdt in dat we een no-blame cultuur handhaven, waarin kennis en ervaringen intern worden gedeeld om samen resultaat te behalen. Persoonlijke groei staat voorop, maar ook helpen wij organisaties verder door samen te werken en outside your comfort zone nieuwe ervaringen op te doen.

Als Agile Professional help je het team om hun werkzaamheden te structureren en prioriteiten te stellen, maar verdiep jij je ook in de individuele personen van het team. Jij gaat de vloer op om te kijken wat er echt gebeurd!

Taken

Wat kan je van ons verwachten…
- Direct een vast dienstverband.
- De klanten die jij interessant vindt om eens van binnen te bekijken (o.a. Rabobank, NS, Univé).
- De springplank om van Agile Professional door te groeien naar Agile Coach.
- Een omgeving waarin jij je vrij voelt om initiatief te nemen om Prowareness en het Scrum meesterschap verder te laten groeien.

Eisen

Wat breng jij ons…
- Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
- Meer dan 2 jaar aantoonbare ervaring in de rol van Scrum Master, bij voorkeur een Scrum.org erkenning.
- Je maakt van bestaande teams, high-performing teams die maximale waarde leveren aan producten leveren.
- Continuous improvement is jouw missie!

Arbeidsvoorwaarden

Agile professionals starten met een salaris van rond de 40K-55K per jaar. Als Agile Professional heb je de kans om je te ontwikkelen tot Agile coach. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling centraal bij Prowareness, zodat je kunt groeien zowel binnen Prowareness als daarbuiten. Bovendien zijn de vakantiedagen onbeperkt en krijg je een leaseauto, telefoon & laptop van de zaak!


Contact

Wil je graag meer weten over deze vacature. Neem dan vrijblijvend contact op met:

Recruiter: Sasja Gernandt
Telefoon: 015-2411848

Mijn naam is Sasja Gernandt en ik werk als recruiter bij Prowareness. Met mijn drive om hard te werken, in combinatie met mijn interesse in mensen, biedt Prowareness mij de uitdaging die ik nodig heb. Het vinden van geschikte kandidaten voor bedrijven geeft mij de energie die ik zoek in werk. Ben jij ook klaar om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen? Neem dan nu contact met mij op!

 

Solliciteer nu!