Scrum Master (Agile Professional)

LocatieUtrecht
Meer over mij...
Contact: Sasja Gernandt
Telefoon: 015-2411848/06-22993868
Uren40
Relevante werkervaring2 - 5 jaar
Salarisindicatie40-55K per jaar
DienstverbandPermanent
Duur van opdracht-
OpleidingsniveauWO, HBO
ReferentienummerSGP000929

Zorg jij ervoor dat een scrum team het beste uit zichzelf haalt? Reageer dan nu!

Organisatie

Waar je komt te werken
Prowareness is één van de grootste communities van Agile Coaches in Nederland. Hier vind je kennis, hands-on ervaring, maar vooral agilisten die graag persoonlijk willen groeien en op deze manier andere organisaties verder helpen. Dit is de reden dat persoonlijke groei voorop staat en jij en je team elkaar stimuleren en inspireren.

-> A day in the life of…
Jouw dag start met de daily call met je Prowareness team, waarna je de daily scrum begeleidt van jouw team die jij momenteel bij de klant coacht. Na de lunch heb je een refinement sessie. Vervolgens ga je verder met 1-op-1tje met iemand uit het team om te bespreken hoe zijn persoonlijke doelen kunnen worden bereikt. Tot slot faciliteer jij een planningssessie met je team, waarin jullie bepalen wat er deze sprint opgeleverd gaat worden.

Taken

Wat je bij ons kunt doen
Jij wilt hier werken als…

 • Jij het verschil wilt maken voor mensen, teams en organisaties,
 • Jij betrokken wilt zijn bij Agile transformaties binnen de leukste & grootste organisaties in NL (o.a. Achmea, KPN en Unit4),
 • Jij persoonlijk wilt groeien in ondernemerschap en daarmee meer verantwoordelijkheid draagt binnen Prowareness en haar klanten,
 • Jij wilt ontdekken wat jouw expertise gebied is en hoe je deze verder kunt ontwikkelen binnen Prowareness.
 • Eisen

  Waarom wij jou nodig hebben
  Wij zoeken jou als…

  • het coachen van mensen en teams je passie is,
  • je daarnaast meer dan 1 jaar ervaring hebt met Scrum Master-schap
  • jij een kei bent in het faciliteren van het Scrum proces,
  • de successen van anderen jouw dezelfde energie geven als persoonlijke groei.
  • Arbeidsvoorwaarden

   - Geld, tussen de 40K-55K per jaar.
   Daarnaast onderscheiden wij ons als Prowareness door; onbeperkte vakantiedagen. Ja echt. Naast je wettelijk verplichte vakantiedagen, ben je vrij om zoveel vakantiedagen op te nemen als je wilt. Constante persoonlijke ontwikkeling, wat betekent dat je continu kijkt hoe jij verder kan groeien in zowel je functie, als binnen Prowareness en daarbuiten. Mogelijkheid om alle interne trainingen te volgen, waarmee je zoveel mogelijk kennis kan op doen binnen de Agile wereld. En uiteraard een leaseauto, telefoon & laptop van de zaak.


   Contact

   Wil je graag meer weten over deze vacature. Neem dan vrijblijvend contact op met:

   Recruiter: Sasja Gernandt
   Telefoon: 015-2411848/06-22993868

   Mijn naam is Sasja Gernandt en ik werk als recruiter bij Prowareness. Met mijn drive om hard te werken, in combinatie met mijn interesse in mensen, biedt Prowareness mij de uitdaging die ik nodig heb. Het vinden van geschikte kandidaten voor bedrijven geeft mij de energie die ik zoek in werk. Ben jij ook klaar om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen? Neem dan nu contact met mij op!

    

   Solliciteer nu!