Junior Sales Advisor

LocatieDelft Contact: Andrea van der Mooren
Telefoon: 015-2411860
Uren40
Relevante werkervaring-
Salarisindicatie2000-2500
DienstverbandPermanent
Duur van opdracht-
OpleidingsniveauHBO
ReferentienummerLMP001044

Ben jij energiek, stressbestendig en klantgericht? Wil jij werken in een jong team, met veel doorgroeimogelijkheden? Dan zoeken wij naar jou!

Organisatie

Agile Cockpit is ontwikkeld onder de paraplu van Prowareness. Sinds 2004 helpen wij organisaties software driven responsive enterprises te worden. Agile Cockpit is een startup, dat betekent dat wij snel schakelen en iedere uitdaging aanpakken om onze tool nog sterker te maken. De whatever it takes mentaliteit hoort daarbij, maar wij maken tussen het harde werken door natuurlijk ook veel lol met elkaar. Door deze mentaliteit is er voor iedereen in het team en daarom ook voor jou ruimte om een stempel te drukken op de uitingen in en buiten de tool. Kom jij ons team versterken?

Taken

Binnen de functie Junior Sales Advisor ben jij verantwoordelijk voor Sales & Service. Jij bent het gezicht naar buiten toe voor iedereen die in contact komt met onze tool. Dat betekent dat je de chat op de website en in de tool beantwoordt op een vriendelijke en resultaatgericht wijze, sign ups in de tool opvolgt door middel van mails en telefonie en ondersteunt bij het maken van voorstellen, demo’s en events. Geen enkele dag is hetzelfde, je weet immers niet wie er vandaag op de website komt en welke vraag ontstaat. Ook organiseren wij met grote regelmaat events waar je bij ondersteunt. Dit kan zijn door het nabellen van deelnemers, maar je helpt ook bij de voorbereidingen van de dag zelf. Klinkt dit als dé uitdaging voor jou?

Eisen

In de functie van Junior Sales Advisor is het belangrijk dat je snel kunt schakelen, stressbestendig en enthousiast bent, maar vooral klantvriendelijk en servicegericht. Daarnaast ben je hbo-afgestudeerd en foutloos in Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Aangezien je ook veel schakelt met onze collega’s in India is het belangrijk dat jij je ook goed kunt uiten in het Engels. Geen enkele vraag is voor jou onmogelijk, je zoekt altijd naar een goed en passend antwoord, al duurt dat soms misschien wel langer. Geen uitdaging ga je als Junior Sales Advisor uit de weg.

Arbeidsvoorwaarden

- Onbeperkte vakantiedagen;
- Een salaris van €2.000,- tot €2.500,- met groeipotentie;
- Een werkplek in een hecht team waarin ruimte is voor vrijheid en initiatief;
- De juiste begeleiding zodat jij in een razend tempo kan doorgroeien;
- Een hele fijne werksfeer!


Contact

Wil je graag meer weten over deze vacature. Neem dan vrijblijvend contact op met:

Recruiter: Andrea van der Mooren
Telefoon: 015-2411860

 

Solliciteer nu!