Scrum Master

LocatieUtrecht
Meer over mij...
Contact: Sasja Gernandt
Telefoon: 015-2411848
Uren40
Relevante werkervaring2 - 5 jaar
Salarisindicatie3000-4500
DienstverbandPermanent
Duur van opdracht-
OpleidingsniveauWO, HBO
ReferentienummerSGP001040

Scrum Master bij het leading Agile consultancy bedrijf in Nederland worden? Reageer dan nu!

Organisatie

Je bent al Scrum Master, of je hebt in een omgeving gewerkt waar veel Scrum wordt gebruikt. Je wilt de volgende stap zetten maar merkt dat in je huidige omgeving er niet genoeg ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen… Word dan Scrum Master bij Prowareness!

Wie is Prowareness dan?
Nou, als je dat niet weet hebben we natuurlijk al een goed gesprek te voeren, maar vooruit. Prowareness is het leading consultancy bedrijf in Nederland op het gebied van Agile Transformaties. Het Mekka van Agility als we dat zo mogen noemen.
We hebben de grootste populatie van Teamcoaches, Management consultants en alles binnen het concept Agile. Of het nu over Scaling gaat over Agile HR, bij ons kan je hier expertise vinden. Er is dan ook maar 1 reden waarom je bij Prowareness zou willen werken… GROEI! Groei inhoudelijk, als persoon en als het kan natuurlijk ook financieel.

Taken

Waarom bij Prowareness en niet het uitzendbureau op de hoek?
Nou, laten we dat nog één keer uitleggen. Als medewerker van Prowareness doe je natuurlijk ook mee in alle kennisdeling die er plaatsvindt binnen Prowareness. Wat dacht je van elke dinsdag met je collega’s sparren over de nieuwste workshops, uitdagingen waar je tegen aanloopt en met klanten in gesprek over hun problemen? Actieve kennisdeling zorgt voor kruisbestuiving onder elkaar en zo leren we nog meer! Hadden we al gezegd dat GROEI het allerbelangrijkste is waarom je bij Prowareness zou willen werken?

Als bedrijf zijn we de grootste uitdrager van Agile en het is natuurlijk niet geloofwaardig als we zelf dan niet ook zo georganiseerd zijn. Wat dacht je van onze Wall of Transparency? Niet alleen onze bedrijfsdoelstellingen staan hierop, maar ook alle salarissen en bonussen. Van Trainee tot CEO.

Eisen

Wie ben jij dan precies?
Een enthousiaste Agile Professional met de wil om te groeien binnen je huidige rol en uiteindelijk naar de rol van coach of consultant. Je mist alleen wat vlieguren als Scrum Master bij een team. Als jij de drive hebt om de allerbeste te worden, hebben wij de gaafste klanten en klussen voor je om die groei te kunnen maken.

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk krijg je ook betaald van ons voor al je harde werk. Ons beloningsmodel voor de rol van Scrum Master (Agile Professional) werkt zo dat we je leeftijd *100 + 500€ betalen. Als je 30 jaar bent krijg je dus €3500. Hiernaast mag je gelijk gebruik maken van een royaal leasebudget waarmee je een BMW 3-serie nog aardig kan aankleden. Uiteraard voorzien wij je van alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren en is er ook een mooie bonusconstructie.


Contact

Wil je graag meer weten over deze vacature. Neem dan vrijblijvend contact op met:

Recruiter: Sasja Gernandt
Telefoon: 015-2411848

Mijn naam is Sasja Gernandt en ik werk als recruiter bij Prowareness. Met mijn drive om hard te werken, in combinatie met mijn interesse in mensen, biedt Prowareness mij de uitdaging die ik nodig heb. Het vinden van geschikte kandidaten voor bedrijven geeft mij de energie die ik zoek in werk. Ben jij ook klaar om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen? Neem dan nu contact met mij op!

 

Solliciteer nu!