Visitekaartje tijdens events (Accountmanager)

LocatieDelft
Meer over mij...
Contact: Sasja Gernandt
Telefoon: 015 2411 848
Uren40
Relevante werkervaring0 - 1 jaar
Salarisindicatie2000-2500
DienstverbandPermanent
Duur van opdracht-
OpleidingsniveauWO, HBO
ReferentienummerSGP000800

Heb jij een passie voor het leggen van contacten en ben jij klaar om grote deals te sluiten? Reageer dan nu!

Organisatie

Prowareness is een hard groeiende organisatie, waar starters met de ambitie snel door kunnen groeien naar top posities. De CEO spreek je aan met z’n voornaam en met goede ideeŽn ben je altijd welkom in z’n kantoor. Het team is jong en in het weekend met z’n allen naar een festival gaan is geen uitzondering. Daarnaast hebben wij leuke acties zoals de 'Mistake of the Month', waarmee je een privť parkeerplek kan winnen of het verkiezen van de meest 'Crazy' persoonlijkheid, etc.

Wij organiseren meerdere events per jaar, waarvan eentje zelfs naar Silicon Valley! Voor deze events zoeken wij een sales tijger, die met zijn/haar gedrevenheid, enthousiasme en ondernemende houding het grootste succes wil behalen! Winst is belangrijk voor jou en wij bieden je de kans om het beste uit jezelf te halen. Werken aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling staan bij Prowareness centraal, dit merk je direct al op je eerste dag!

Taken

Jij gaat:

 • Starten met een traineeship binnen Prowareness
 • Prospects voor (gratis) events uitnodigen
 • Gasten tijdens de evenementen ontvangen en begeleiden
 • Kansen spotten en vanuit hier new business genereren, onderhouden en uitbreiden
 • Nazorg leveren vanuit de events
 • Eisen

  Jij hebt:

  • Een HBO of WO-opleiding afgerond
  • Sales ervaring (is een pre)
  • Een enthousiaste, ondernemende en ambitieuze persoonlijkheid
  • Een leergierige, pro-actieve en doelgerichte houding
  • Geen angst om de telefoon op te pakken en voor die deal te gaan!
  • Arbeidsvoorwaarden

   Als je ons team komt versterken, ga je een duidelijk carriŤre pad tegemoet binnen een jong en dynamisch team met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar. We kennen binnen Prowareness ongekende doorgroeimogelijkheden en er is voldoende ruimte voor initiatief om je inspirerende ideeŽn vorm te geven. Je directe collega’s en externe coach staan voor je klaar om je naar de top te begeleiden. Je volgt daarom diverse trainingen op het gebied van Agile en sales technieken. Je succes en prestaties zullen uiteraard ook goed worden beloond in de vorm van een goed basissalaris en bonussen naar resultaat.


   Contact

   Wil je graag meer weten over deze vacature. Neem dan vrijblijvend contact op met:

   Recruiter: Sasja Gernandt
   Telefoon: 015 2411 848

   Mijn naam is Sasja Gernandt en ik werk als recruiter bij Prowareness. Met mijn drive om hard te werken, in combinatie met mijn interesse in mensen, biedt Prowareness mij de uitdaging die ik nodig heb. Het vinden van geschikte kandidaten voor bedrijven geeft mij de energie die ik zoek in werk. Ben jij ook klaar om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen? Neem dan nu contact met mij op!

    

   Solliciteer nu!